Wednesday, October 22, 2014

The Only One..


Assalamualaikum,
and
happy wednesday guys ^^

bak kata Helen Keller "walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light". right? semua orang perlu kawan, tapi ramai yang lebih perlukan sahabat. as we know sahabat and kawan ni lain, kawan tu bagi mira ramai, yang mudah dicari. tapi sahabat ni tak ramai, sebab susah nak cari. betul tak? emm, 'friend' sekarang ni ramai yang tak boleh pakai, ada yang jenis tikam belakang, ada yang jenis talam dua muka, dan ect. but ikhlaskan hati dan husnudzon guys tak susah pun, sebab apa? sebab kita perlu jaga hubungan sesama manusia, tak perlu pun menganjing kalau perangai kawan macam itu macam ini. kalau terasa dengan kawan-kawan just sabar, In shaa Allah will be better soon *i dah cuba okay, berkesan. alhamdulillah* ^_^Y. bagi kita semua sahabat tu special dekat ruang hidup kita, kan? yang ada dalam suka dan duka, yang ada dalam susah dan senang, dan tak pernah berpaling atau berganjak dari status sahabat yang baik. sahabat ni selalu ada untuk bagi semangat, selalu ada untuk bagi nasihat, selalu faham kita dan selalu jadi tulang belakang. itulah sahabat yang thorrrbaik and susah tau nak cari hikhik ^^

semua orang perlu kawan perlu sahabat, sapa yang tak perlukan tu taktau lah kan hihi. mira pun ada bestie, dia bukan bestie ja, dialah kawan, dialah sahabat, dialah adik, dialah kakak, dialah makcik angkat, dialah nenek. hahaha my bestfriend forever and ever, In shaa Allah until Jannah :) first kami kenal masa form 3, time tu sibuk dengan kelas baru untuk form 4, then masing-masing cari kawan baru lah. form 4 & form 5, mira sekelas dengan dia, stay sebelah-sebelah okay. then, habis SPM, dapat UiTM yang sama, course yang sama, kelas yang sama, see jodoh pasti bertemu. hikhik ^^ almost 4 years kami berkawan bersahabat bercinta berkasih sayang haha. she is my everything, my tintong, my senget, my cantik, and my girl... she is amalina ;)



thanks for our date dear, even aku mangsa jalan-jalan cari makan hang haha ^^


bila adik kakak selfie inilah hasilnya ;))










thanks again my darla for our date, our lunch, our dinner, and i love you more :*
*k muka aku kembang semangkuk dan sekembung katak. err kisah? haha kbai*
mari lah singgah kedah hee :D

2 comments:

  1. Sweetnya..empunya diri & juga blognya..

    Maafkan saya Saya dah tag awak juga untuk Libester Award
    http://thenamyblog.blogspot.com/2014/11/libster-award-dicalon-mencalon.html

    tq

    ReplyDelete

CopyRight Myakawaii