Friday, April 5, 2013

Kenangan Terindah


Assalamualaikum, aku join lagi segmen haha. tak ada kerja mungkin, tapi yeah ni terakhir untuk malam ni okay. jom join bersama-sama dekat blog USU :D


Sekolah. Kawan. Suka. Duka adalah kenangan yang paling terindah dalam hidup aku. aku bersyukur dapat kawan macam dorang, even macam mana sekalipun sikap dorang. aku sayang dorang, sebab dorang mengukir kenangan paling terindah dalam hidup aku time aku form4 and form5. suka duka kami, ketawa menangis kami, KAMI tetap ada bersama. sampai saat ni kami telah dipisahkan oleh Sijil Pelajaran Malaysia, sedih tak terkata. aku masih nak 'kan suka duka ketawa menangis kita bersama. Alhamdulillah, sampai detik ni kami tak lost contact. aku harap ni adalah ukhwah fillah. thanks Allah because sending them to me :') aku tak akan lupa kita makan sama-sama, kita kongsi banyak cerita, kita ketawa, kita menangis, yang paling aku teruja kita kongsi result SPM yang membanggakan seiring dengan usaha kita. ALHAMDULILLAH. Ya Allah, Engkau saja yang tahu perasaan hamba sekarang. aku bahagia dihadirkan korang dalam hidup aku. thanks koranggg :)

11 comments:

  1. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html Jemput join! :)

    ReplyDelete
  2. good luck

    jom join
    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete
  3. Okay okay, thankyou invite :D

    ReplyDelete
  4. salam dear..tq join segmen akak..bestkan bila da kawan yg dtg dan hadir sebagai kenangan terindah dlm hdup kita :)

    ReplyDelete
  5. ws'salam. welcome sis :D ya best sgt3 :D

    ReplyDelete
  6. Dari segment yang sama; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    Eh, jangan lupa join sini; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    Thanks.

    ReplyDelete
  7. Comel jee. ^^

    Btw, jom join sini. Awesome tau, selain menag hadiah boleh meningkatkan trafic blog you. ^^ Thanks.

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-cavern-healthcare.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-ainamansorcom.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-anis.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/second-giveaway-smile.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/aniversary-versi-saya.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah mira kerana menang segmen ni....:)

    ReplyDelete

CopyRight Myakawaii