Wednesday, May 7, 2014

I Dreamed Of Food~

Assalamualaikum,
good evening peoples...
I hope you all stay healthy ^^
AAMIIN~

petang ni nak mengadap laptop ja, malas nak keluar mana-mana, not in mood ^^ dengan ditemani youtube yang sedang memainkan top 40 singles april 2014 [full songs] *terasa macam nak menari* hikhik okay stop stop bukan tu yang aku nak post hari ni. petang-petang macam ni biasalah sekarang ni guruh + kilat, lastly hujannn *oh heaven* sooo, aku pun tengah feeling-feeling hujan gitu, lepas tuuu mula lah lapar macam-macam. kalau lah petik ja jari makanan berjalan datang sendiri, tapi mimpi lah kalau dia datang. aku selalu cakap macam tu, then mama aku cakap *nak macam tu cubakan lah diri untuk masuk ke Syurga* okay kena ceramah free t.t so kkk, sangat bermanfaat thanks maa, love you :* petang ni aku rasa sejuk sangat sangat taktau lah hangpa rasa macam mana kan, so aku rasa macam nak makan itu dan ini. semua tu aku dah tau dah mana nak boleh dapat serentak kan, so aku nak kongsi dengan hangpa makanan yang teringin aku nak suap ke mulut dan besarkan perut :D scroll scroll scroll ^^


Bihun Sup Utara


 
Burger Double Special + Cheese

 
Chicken Chop

 
Yong Tau Fu

 
KFC

 
Char Kuey Teow

 
Teh Ais Kaw

 
Milo Ais Tabur

 
Ice Cream Chocolate Vanilla

oh nooo, sedap gila gila gila, hm kena juga makan semua ni sebelum cuti semester tamat. haha. enjoy with my favourite food. good bye ^^ 

4 comments:

  1. Lapar pulak tengok gambar makanan ni. Tambah pulak burger tu :3

    ReplyDelete
  2. Hehe, betul betul. it very nyummy

    ReplyDelete

CopyRight Myakawaii